WEB-TV 

Digitalisering - Storskjerm

Filmproduksjon - Redigering

IMG foto topp-2

FjellTV - din WebTV kanal

Ønsker du at ditt arrangement skal sendes ut i den store verden?

Vi leverer din web-TV kanal for ditt arrangemnet etter ditt ønske. Vi kan levere flerkameraproduksjoner utendørs samt innendørs. Store og mindre arrangement.

Vi kan også bistå eksterne nettaviser med flerkamera web-TV sending for sine nettsider. Vi har hatt oppdrag for Arbeidets Rett og Østlendingen.

WEB-TV er et sterkt voksende medium innenfor nettpublisering. Slik som nyheter på nettaviser og større arrangement som ønsker å markedsføre seg i den store verden. I takt med tillgjengeligheten øker også publikums benyttelse av web-TV. Web-TV kan sees på nettbrett, smartphone, smart-TV og PC o.l.

I vinterstudio

Storskjerm

I tillegg til Web-TV kan vi levere storskjerm slik at publikum kan få en bedre opplevelse av ditt arrangement. Mer info HER

Opptak kan for eksempel brukes til senere reklame av nye arrangement, eller som historiske dokumentering.

 

Web-TV og storskjerm finansieres som regel med reklamesalg. 

 

Kontak oss for en uforpliktende prat.

 

 


Fnsdalen 2

Opptak av sendingen legges vanligvis ut for seere som ønsker å se alt på nytt eller for de som ikke fikk med seg direktesendingen. En genial måte for å treffe et enda bredere publikum.

Spesielt aktuelt er større arrangementer og konkurranser. F.eks. kultur eller idrett.

Det er mengder av interesserte landet over, og ikke minst lagkamerater, slekt og venner som ikke kan være til stede på arrangementet, og som via WEB-TV kan følge konkurransene og aktiviteter direkte, eller i opptak.

 

 

DSC 0035 scalert

Annonser